Optredens

De KRK heeft een aantal vaste optredens per jaar:

Play-In
Elke eerste of tweede zaterdag van februari (afhankelijk van carnaval) organiseert de KRK een play-in, een hele dag muziek maken met een afsluitend concert.

Donateursconcert
In het voorjaar vindt ons zogenaamde donateursconcert plaats, waar uiteraard alle muziekliefhebbers welkom zijn.

Hemelvaartsdag
Op Hemelvaartsdag speelt de kapel bij de Oranje-rie (aanvang 14.30 uur) van kasteel Rosendael.

Dodenherdenking
Elk jaar levert de kapel een bijdrage aan de dodenherdenking op 4 mei. Deze vindt plaats op de begraafplaats van Rozendaal. Voorafgaand aan de kranslegging is er een herdenkingsbijeenkomst in de kerk van Rozendaal. De aanwezigen lopen vervolgens naar de begraafplaats, waar de kapel stemmige muziek speelt. Het is elk jaar weer een indrukwekkende ervaring.

Posbankloop
Tijdens de Posbankloop speelt de KRK alle lopers graag een hart onder de riem. Onze vaste stek is op de hoek van de Rozendaalselaan en de Kerklaan in Rozendaal. De lopers komen dan van de Posbank af en hebben het laatste stukje voor de boeg tot de finish. Een prestatie van formaat is geleverd, daar moet voor gemusiceerd worden! En als toeschouwer langs het parcours geniet je gewoon mee.

Jazzorkest
Op Koningsdag staat het jazzorkest vanaf 13.45 uur garant voor een koninklijke bijdrage aan de festiviteiten bij kasteel Rosendael. Het jazzorkest speelt tijdens de zomerfair die jaarlijks wordt georganiseerd en tijdens de tuinenroute in juni.

Op verzoek kunnen zowel het Jazzorkest als de Kapel een muzikale bijdrage leveren aan een feest of evenement. Neem even contact op als je belangstelling hebt of stel je vraag via het contactformulier.