Optredens

De KRK heeft een aantal vaste optredens per jaar:

Play-In
Elke eerste of tweede zaterdag van februari (afhankelijk van carnaval) organiseert de KRK een play-in, een hele dag muziek maken met een afsluitend concert. Aanmelden kan hier.

Donateursconcert
In het voorjaar vindt ons zogenaamde donateursconcert plaats, waar uiteraard alle muziekliefhebbers welkom zijn. 

Muziekkoepel
Op Hemelvaartsdag speelt de kapel in de muziekkoepel van The Hunting Lodge (aanvang 14.30 uur).  De koepel is in de vorige eeuw onder andere door leden van de kapel gemaakt. Voor de KRK is het een historische plek, waar het prettig speelt vanwege de goede akoestiek en natuurlijk het prachtige uitzicht over Park Rosendael.

Dodenherdenking
Elk jaar levert de kapel een bijdrage aan de dodenherdenking op 4 mei. Deze vindt plaats op de begraafplaats van Rozendaal. Voorafgaand aan de kranslegging is er een herdenkingsbijeenkomst in de kerk van Rozendaal. De aanwezigen lopen vervolgens naar de begraafplaats, waar de kapel stemmige muziek speelt. Het is elk jaar weer een indrukwekkende ervaring.

Posbankloop
Tijdens de Posbankloop speelt de KRK alle lopers graag een hart onder de riem. Onze vaste stek is op de hoek van de Rozendaalselaan en de Kerklaan in Rozendaal. De lopers komen dan van de Posbank af en hebben het laatste stukje voor de boeg tot de finish. Een prestatie van formaat is geleverd, daar moet voor gemusiceerd worden! En als toeschouwer langs het parcours geniet je gewoon mee.

Jazzband
Op Koningsdag staat de jazzband vanaf 13.45 uur garant voor een koninklijke bijdrage aan de festiviteiten bij kasteel Rosendael. De jazzband speelt tijdens de zomerfair die jaarlijks wordt georganiseerd en tijdens de tuinenroute in juni. 

Op verzoek kunnen zowel de Jazzband als de Kapel een muzikale bijdrage leveren aan een feest of evenement. Neem even contact op als je belangstelling hebt of stel je vraag via het contactformulier.