Meespelen

Je herkent het vast wel; je instrument ligt alweer een tijdje in de kast en je zou wel weer willen gaan spelen. Maar ja, in je eentje? Dan is het juist leuk om je aan te sluiten bij een harmonie. Foutjes die je maakt vallen niet meteen zo op en het is ontzettend leuk om samen muziek te maken. En het is nog leerzaam ook! Waar wacht je nog op?
Lijkt het je leuk om mee te spelen bij de Koninklijke Rosendaalsche kapel? Kom dan eens meedoen op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Ben je blazer of slagwerker? Je bent van harte welkom. Op dit moment kunnen we aanvulling bij de dwarsfluiten, hoorns, en de trompetten goed gebruiken.

Je kunt ook deelnemen aan de play in, die elk jaar wordt georganiseerd. Kom langs, neem contact op via muziek(at)rosendaalschekapel.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Wil je meespelen met de Jazzband? Neem dan contact op met Joke Raggers, (026) 3635361 of maak gebruik van het contactformulier. De jazzband repeteert op maandag van 13.30 tot 15.30 uur in de Torckschool, Rosendaalselaan 3 in Rozendaal.