KRK krijgt meer ruimte

Onlangs is de Torckschool (repetitielocatie KRK) aangekocht door Het Gelders Landschap en Kastelen. De verbouwingswerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang, waardoor ook voor de KRK meer ruimte ontstaat. In oktober/november moet de verbouwing klaar zijn en kan de KRK haar vernieuwde onderkomen in gebruik nemen. Voor de repetities van zowel de harmonie als het jazzorkest zijn tijdelijk andere locaties gevonden:

Het harmonieorkest gaat op donderdagavond naar de repetitieruimte van harmonieorkest Unisono in Velp. Adres: Voormalige Dr. van Voorthuijsenschool – Schoolstraat 12 – Velp (voldoende parkeerplaatsen)

Het jazzorkest gaat op maandagmiddag naar Quattro Musica in Arnhem.
Adres:  Roggeveenhof 60 – Arnhem (Presikhaaf) (voldoende parkeerplaatsen)

Wil je bij een van beide orkesten een keer mee repeteren? Je bent van harte welkom maar neem vooraf even contact op met het secretariaat: secretariaat@rosendaalschekapel.nl

 

 

Einde van een decennium

Na meer dan 10 jaar in het bestuur actief te zijn geweest, heeft de KRK afscheid genomen van Albert Otten als voorzitter van de vereniging. Het werd volgens hem tijd om het stokje over te dragen aan een jongere generatie, ondanks dat hij met veel plezier geruime tijd de vereniging heeft bestuurd. In zijn bestuursperiode is onder andere een spectaculair jubileumconcert gegeven, maar ook de huisvesting van de Kapel in de Torckschool is een belangrijk dossier geweest. Hij blijft uiteraard wel spelend lid en actief betrokken.